Website onderhouden? Daar hoef je toch niets voor te doen?

Je hebt een topwebsite laten bouwen en voldoet aan alle eisen volgens SEO. De website is volledig responsive, SEO geschreven en heeft ook nog eens een verzorgd design. Wat mensen vaak wel vergeten is dat onderhoud erg belangrijk is. Zonder onderhoud kun je bijvoorbeeld je website niet veilig houden en op den duur kloppen de teksten ook niet meer op de website. Dit gaat weer ten koste van de gebruikersvriendelijkheid. Wij leggen je in dit blog uit waar wij ons mee bezig houden als wij jouw website onderhouden.

 

Je website blijft veilig en up-to-date

WordPress is een van de meest populaire CMS-systemen op de wereld. WordPress zelf is vrijwel altijd veilig. Toch is er een detail die je niet over het hoofd mag zien. WordPress moet op regelmatige basis een update krijgen. Een WordPress website die wordt gehackt is in veel gevallen niet up-to-date. Wij voorkomen onnodige problemen en besparen tijd op de herstelwerkzaamheden door je website te monitoren en tijdig te updaten. Het updaten zorgt er ook nog eens voor dat er zogeheten “bugfixes” worden uitgevoerd. Deze bugs variëren van site tot site. Wat wel een gelijkenis is, is dat iedere bugfix zorgt voor een nog betere website. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat je altijd een back-up bij de hand hebt. Deze bewaren wij offline zodat er altijd een volledige back-up beschikbaar is van je website.

 

Snelle websites, meer sales

Website onderhoud betekent ook dat we op regelmatige basis controleren of je website snel genoeg is. Een snelle website zorgt voor een betere gebruikers experience. Daarnaast rate Google je website ook op basis van snelheid. De snelheid is namelijk een belangrijk onderdeel voor een gebruiksvriendelijke website. Als wij website onderhoud uitvoeren kijken wij of je website snel genoeg blijft. Door je website up-to-date te houden zorgen wij ervoor dat je website snel blijft en controleren we of alle pagina’s ook correct inladen.

 

Kleine aanpassingen laten doorvoeren

Wil je snel even wat aanpassingen laten uitvoeren? Zijn er producten of pagina’s die verwijderd of toegevoegd moeten worden? Wil je even een foto of tekst laten aanpassen? Dit en nog veel meer doen wij graag voor je! Met onze strippenkaart systeem krijg je toegang tot verschillende werkzaamheden die wij voor je kunnen doen. Zo heb je er geen omkijken naar en blijft je website altijd up-to-date en veilig!

Daniël Vergouwen

Daniël Vergouwen

Voor bijna alles wat met tekst en online marketing te maken heeft, help ik je graag verder. Ik overtuig iedere bezoeker met waardevolle content om zo de juiste snaar te raken. Ik ondersteun je met de expertise en data die jij nodig hebt om verder te groeien in de wijde wereld van online marketing. In mijn vrije tijd sta ik graag achter het fornuis de lekkerste gerechten en cocktails klaar te maken.

Deel dit bericht:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat je inspireren

Meer resources