Social Media

Content is vuur, sociale media is benzine.

doelgroepen Bereiken met verhoogde online aanwezigheid

Social Media is onmisbaar

Je doelgroep is Altijd online

Door het constant veranderend mediagebruik zijn de consumenten van nu compleet anders dan die van 10 jaar geleden. Het inzetten van televisiereclames en advertenties levert al lange tijd minder resultaten op en het wordt steeds moeilijker om de aandacht van klanten te krijgen.

Social media is geen trend en al helemaal geen hype. Social media is het antwoord op de behoefte, verwachtingen en eigenschappen van een nieuwe generatie. Het gebruik van social media blijft groeien en de mogelijkheden voor bedrijven ook. 

Consumenten verwachten vier belangrijke punten als het gaat om communicatie met bedrijven. Het moet relevant, interactief, snel en makkelijk zijn. Er is geen ander marketinginstrument waarmee je beter aan de bovengenoemde verwachtingen van je doelgroep kan voldoen. 

Het bijhouden van je social media kost tijd en geld maar je concurrenten zijn al gestart met investeren. Wordt sterker dan je concurrent met een almachtig social media strategie. 

Bedrijfskracht in één oogopslag

Sterke punten

Facebook is het populairste social media kanaal van Nederland, met in totaal zo’n 7,5 miljoen dagelijks actieve gebruikers. Instagram is prefect voor het bereiken van een jonge doelgroep. LinkedIn brengt je in contact met nieuwe zakelijke relaties en Youtube blijft als maar groeien. Social Media is een geweldige manier om je bedrijf te promoten. 

Facebook
92%
Instagram
89%
Linkedin
95%
YouTube
98%

Digitale marketing op maat

Maatwerk Social Media Strategie

Succes op social media: iets waar veel bedrijven naar streven. Dat gaat niet lukken door volgers te kopen, een paar hashtags onder post te zetten of dagelijks content te pushen. Hiervoor is een strategie nodig, een echte social media strategie. 

Elke 6 maanden wordt er een nieuw social media strategie samengesteld. We gaan je doelgroep bepalen en monitoren en zetten de juiste tools in om ze te bereiken. We verzamelen de juiste data en stemmen de content af op de verschillende algoritmes. Het voornaamste doel is het vergroten van jouw online merk en meer interactie met je doelgroep. 

We werken met maandelijkse contracten! Je kunt dus per maand opzeggen.

haal jij alles eruit wat erin zit?

Content creatie is altijd in samenwerking en digitaal toegankelijk via een maandelijks social media kalender. Eenvoudige controle van berichten en altijd aan de hand van input, speciale dagen en acties.

Maandelijks rapportage van alle resultaten en altijd direct contact via de telefoon of mail. Met je bedrijf aan de slag met de kracht van social media? Starten is simpel. 

Blijf verbonden

Gebruik social media om een band op te bouwen met je volgers en je kennis te delen met huidige en potentiële klanten. 

€400

Denk vooruit

Zet social media slim. Behaal je doelen en creëer meer awareness en leads door de engagement met je bezoekers te vergroten. 

€600

Slimme aanvullingen voor snel resultaat

Snel zichtbaar

Online adverteren

Je website heeft meer bezoekers en leads nodig. Je kan eenvoudig met een klein bedrag starten en zelf je budget bepalen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends.