Over ons

Wij inspireren & converteren

Over Tekne

Kunst is al eeuwenoud en laat de tijdsgeest zien uit een bepaalde periode. De oude Grieken wisten al eeuwen geleden prachtige beeldhouwwerken, en andere kunstwerken, te creëren die uiteindelijk de basis hebben gelegd voor de Westerse cultuur. Onze organisatie, Tekne, heeft als visie om hetzelfde te realiseren maar dan online met een uniek en eigentijds design. Een goed design inspireert mensen en zet mensen aan tot actie. Deze filosofie hebben wij doorgetrokken naar onze bedrijfsnaam: Tekne. Tekne is een Grieks woord en staat voor kunst en vakmanschap. Dankzij expertise en creativiteit weten wij precies hoe wij jouw kernwaarden kunnen vertalen naar een blijvende visuele boodschap die jouw doelgroep aanzet tot actie. Vanaf het begin tot het einde van een project denken wij met je mee om meer conversie te realiseren. 

Van strategie tot ontwikkeling

Onze kernwaarden

Focus op design

Zonder goed design is het onmogelijk om een succesvolle website te bouwen. Met jouw kernwaarden als uitgangspunt, ontwerpen en ontwikkelen wij voor jou een passend design die aanzet tot actie.

Resultaatgericht

Wij analyseren de statistieken van jouw website om veranderingen door te voeren voor een krachtige website. Meer conversie, meer verkoop en meer betrokkenheid is ons uitgangspunt voor ieder project.

Open communicatie

Open communicatie is een belangrijke pijler om samen te zorgen voor succes. Door te werken met een contactpersoon weten we allebei precies waar we aan toe zijn en weet je precies in welk stadium jouw project zit.

Van strategie tot ontwikkeling

Wij zijn duurzaam!

Wij dragen graag bij aan een betere wereld. Dit doen wij niet alleen door het opleveren voor unieke en converterende designs, maar ook door bomen te planten voor een gezonde leefomgeving.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

Lynn van Dooren

CEO, TEKNE

Dit is wat zij zeggen

Wat onze klanten zeggen

Q

Succesverhalen

Wat onze klanten zeggen