Case Groenman Bouw

Groenman Bouw is een bouwbedrijf dat bouwprojecten ontwikkelt en realiseert binnen de particuliere-, en zakelijke bouwsector. Het jonge en dynamische bedrijf heeft Tekne gevraagd om een website te ontwikkelen die hen in staat stelt zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrent. Het bedrijf heeft een breed scala aan werkzaamheden waardoor zij de juiste partij zijn voor ieder bouwproject. Door middel van een frisse nieuwe website wil Groenman Bouw laten zien dat zij de stabiele basis leggen voor ieder pand.

Website specificaties

De nieuwe website van van Groenman Bouw is volledig op maat gemaakt straalt uit dat het een moderne en oplossingsgerichte organisatie is. De nieuwe website heeft de volgende functies.

Design op maat
Responsive voor alle apparaten
Aantrekkelijke pop-ups
Logo ontwerp
Eenvoudig aanvragen van offertes
Geoptimaliseerd voor zoekmachines

De website van Groenman Bouw is onderverdeeld in verschillende pagina’s voor een prettige bezoekersbeleving. Bovendien geeft het prettige design een goede indruk en is daarmee een representatief visitekaartje voor Groenman Bouw. De bezoekers kunnen via een eenvoudige call-to-action button met belverzoek, offerte aanvragen of het bedrijf direct bellen. Hiermee heeft Tekne het mogelijk gemaakt om op een gebruikersvriendelijke manier conversie te verhogen. Het minimalistische design van de website is compleet aangepast op de huisstijl van Groenman Bouw. Hierin zie je bijvoorbeeld de kleuren groen, wit en zwart terug in het design van de website.

De website zelf is gemaakt in WordPress, Elementor en is volledig responsive. Dit betekent dat de website goed leesbaar is op ieder apparaat. Ook zijn voor alle 23 pagina’s zoekwoorden en snippets ingesteld voor een optimale vindbaarheid op Google en andere zoekmachines.

Tekne heeft ook het logo een frisse en nieuwe look gegeven dat perfect past bij het ontwerp van de website. Onder het mom van “less is more” hebben wij het logo aangepast naar een meer minimalistisch design. Tegelijkertijd zie je in slechts één oogopslag dat Groenman Bouw actief is in de bouwsector.