Contact

Samen groeien wij verder

Neem contact met ons op

Wil je even samen van gedachten wisselen over de mogelijkheden en tarieven? Dat kan. Je kunt ons bereiken via info@tekne.nl of vul het contactformulier in. Dan bellen wij jou even.

Veelgestelde Vragen

FAQ

De kosten van een nieuwe website zijn volledig afhankelijk van de gewenste functies, hoeveelheid content, aantal pagina’s, grafische vormgeving en SEO strategie. Wij hanteren een minimum tarief van €1200 excl. btw voor een informatieve website met basis zoekmachine optimalisatie, natuurlijk helemaal op maat gemaakt en geoptimaliseerd voor uitstekende laadsnelheid. 

Wij gaan eerst graag met je in gesprek zodat we meer over je bedrijf leren. Samen spreken wij een startdatum af en twee weken hierna hebben wij doorgaans het eerste design concept online klaar voor feedback. Feedback verwerking duurt doorgaans twee tot drie weken. 

Wij ontwerpen je website helemaal zelf of op basis van een gewenst design/mockup maar nooit vanuit een template. 

Wij ontwikkelen vier concepten en verwerken al je feedback voor het gewenste concept voor €750. 

Wij zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft, maken regelmatig back-ups, zorgen voor een uitstekende firewall, automatische malware scanner en wij monitoren je website 24/7 d.m.v. ons beveiligingssysteem. Ook leveren we
één uur per maand gratis webcare voor eventuele aanpassingen op je website voor €30 excl. btw per maand.

Super! Neem contact met ons op via info@tekne.nl en dan gaan wij samen aan de slag!.